Lediga jobb på Berggrens maskinservice

Är du vår nya kollega?

Slutfasen är inledd –  Tjänsten kommer inom kort att tillsättas. Tack ALLA som skickat in ansökningar.

Just nu söker Berggrens maskinservice en social och trevlig kundmottagare med ansvar för lager, butik & reservdelar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ha kontakt med våra kunder, ansvara för försäljning och lagerhållning av reservdelar och slitdelar. I tjänsten ingår också att löpande utveckla vår verksamhet i nära samarbete med våra leverantörer. Du har stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Utbildning sker löpande.

Vi ser gärna att du är driven, nyfiken, självständig och lösningsorienterad. Du har god social förmåga och gillar att arbeta i en mindre grupp. Vi vill att du har viss datavana och att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 7–16. Tjänsten är heltid och avser tillsvidaretjänst som börjar med 6 månaders provanställning. Tillträde: 1 april eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i ett privatägt företag med spännande framtidsplaner och starka värderingar. Vi tar socialt ansvar och värnar om våra leverantörer, kunder och anställda.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi kör löpande urval så ansök redan idag! Vi hoppas på ansökningar från både tjejer och killar.