Berggrens Maskinservice i Örebro – och Sunne!

Berggrens Maskinservice i Örebro

Företaget Berggrens maskinservice grundades 1972 av Roger Berggren. År 2002 valde Anders Ericsson, som då var en av tre anställda, att ta över företaget. Vid årsskiftet 2012/2013 flyttade vi från den gamla verkstaden i Fjugesta till nybyggda lokaler i Berglunda, Örebro. 2014 fick Anders & Lisa Ericsson ta emot utmärkelsen ”Årets företagare i Örebro län 2014” av organisationen Företagarna. I januari 2020 klev Daniel Bodin in som delägare i Berggrens maskinservice. 2022 påbörjades bygget av en ny fastighet i Sunne, Värmland som ska inhysa verkstad m.m. Samtidigt anställdes en kille som utgår från Sunne med servicebuss.

Auktoriserad verkstad

Hos oss på Berggrens kan du köpa din Hitachi by Delvator. Vi har säljare på plats som hjälper dig ta fram rätt maskin och utrustning för ditt behov. Vi utför service, reparationer samt utrustar nya maskiner på vår verkstad. Och behöver du hjälp ute i fält så skickar vi ut en mekaniker med servicebil!

Service och reservdelar

Berggrens Maskinservice utför alla typer av reparationer av samtliga fabrikat. En specialitet vi har är arborrning för återställning av lagerlägen till standardmått. Med vårt mobila arborrverk kan vi hjälpa dig på plats om så önskas. Vi kan även erbjuda slangtillverkning och lackering i våra lokaler i Örebro.

Kvalitetsprodukter

Till Berggrens vänder du dig för att få bästa tänkbara kvalitet och service. Vi är stolta återförsäljare, servicepartner och servicelämnare åt bl.a. Oilquick, Rototilt, Indexator, Engcon, Götene UFO, SMP och AMAS.
Mer info under fliken länkar »