Berggrens Maskinservice i Örebro

Berggrens Maskinservice i Örebro

Berggrens maskinservice grundades 1972 av Roger Berggren.  År 2002 valde Anders Ericsson, som då var en av tre anställda, att ta över företaget. Idag är vi nio anställda, och vid årsskiftet 2012/2013 flyttade vi från Fjugesta till nybyggda lokaler i Berglunda, Örebro. 2014 fick Anders & Lisa Ericsson ta emot utmärkelsen ”Årets företagare i Örebro län 2014” av organisationen Företagarna.

Auktoriserad verkstad

Hos Berggrens kan du köpa din Hitachi by Delvator. Vi har säljare på plats och utför service, reparationer samt utrustar nya maskiner på vår verkstad.

Sedan 2006 är vi servicelämnare för John Deere Forestry. Vi förmedlar gärna kontakt med säljare, och hjälper dig på verkstaden eller i fält med reservdelar och service av din skogsmaskin. Vi har även butik med produkter ur John Deere Collection ex. kläder, leksaker och inredningsdetaljer.

Service och reservdelar

Berggrens Maskinservice utför alla typer av reparationer av samtliga fabrikat. En specialitet vi har är arborrning för återställning av lagerlägen till standardmått. Med vårt mobila arborrverk kan vi hjälpa dig på plats om så önskas. Dessutom kan vi erbjuda slangtillverkning och lackering i Berglunda.

Kvalitetsprodukter

Till Berggrens vänder du dig för att få bästa tänkbara kvalitet och service. Vi är stolta återförsäljare och servicelämnare åt bl.a. Oilquick, Indexator, Engcon, Götene, SMP och SVAB.
Mer info under fliken länkar »

Niklas Eriksson racing – 2:a i Svealandscupen 2018

Berggrens maskinservice har under året sponsrat Niklas Eriksson som kör rallycross. Niklas slutade på en fin 2:a plats i Svealandscupen, och en 8:e plats i SM/RM.