Hitachi grävmaskin kampanj

Hitachi grävmaskin Zaxis-6 erbjuder en enastående kombination av kvalitet, prestanda och komfort, framtagen av Hitachi med över 70 års erfarenhet. Just nu har du möjlighet att köpa den, eller någon annan av våra utvalda modeller, till riktigt bra pris och med kort leveranstid!

 

Passa på att skaffa en ny Hitachi grävmaskin och ta del av marknadens bästa hydraulik, driftsäkerhet och totalekonomi. Kontakta din Delvatorsäljare för mer info:

Anders Ericsson, anders@berggrens.se

 

Mer information om kampanjen, klicka här (länk till Delvators hemsida).

Hitachi zx130-6

Grävlingen nr 1 2020

Sverigepremiär för Zaxis-7 på Hindersmässan

Nya Zaxis-7

Den 22-24 januari 2020 är det åter dags för maskinvisning hos Berggrens i Örebro.

I år med SVERIGEPREMIÄR för Zaxis-7 som visas upp för första gången.

Ett tiotal leverantörer finns på plats och vi bjuder som vanligt på enklare förtäring.

Öppet hus i vår anläggning onsdag – fredag kl 9 -16. Varmt välkomna!

 

 

Auktoriserad serviceverkstad Rototilt

Berggrens maskinservice är stolt serviceverkstad och servicepartner till Rototilt.

En serviceverkstad är som en förlängd arm från Rototilts fabrik till både kunder och återförsäljare, och erbjuder teknisk support, god service, snabb hjälp och reservdelar kring allt som rör Rototilts produkter.

Vi är en av fem auktoriserade serviceverkstäder för Rototilt i Sverige. Vår nybyggda anläggning är belägen utmed E18 i Örebro. Och behöver du hjälp i fält har vi tre servicebussar att skicka ut.

 

Rototilt erbjuder allt från styrsystem och tiltrotatorer till maskinfästen och redskap – läs mer här 

Rototilt

 

 

 

Kontakta oss på 019-277 22 00, alternativt info@berggrens.se

Läs mer om våra leverantörer under fliken Länkar

 

 

 

GDPR Berggrens

Berggrens Dataskyddspolicy, GDPR

Berggrens maskinservice värnar om din personliga integritet. Denna dataskyddspolicy förklarar hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, vänligen kontakta oss på: info@berggrens.se

Årets företagare i Örebro län 2014

Anders & Lisa Ericsson på Berggrens maskinservice har fått ta emot utmärkelsen ”Årets företagare i Örebro län 2014”. De har vunnit utmärkelsen med följande motivering:

”Årets Företagare 2014 i Örebro är ett stabilt och modernt företag som visat mod i att satsa stort under lågkonjunktur. Med fokus på god service och yppersta kundvård har de på senare år växt stadigt. God lönsamhet och hög konsolideringsgrad har resulterat i ett välmående och växande företag. Företagarna i Örebro gratulerar till utmärkelsen Årets Företagare 2014.”

Årets företagare